Projektor loga značky automobilu

Projektor loga značky automobilu

Někteří lidé nechtějí mít své auto pouze ve stavu, v jakém vyjelo ze sériové výroby a snaží se ho vylepšit různými vychytávkami, které udělají automobil vizuálně přitažlivější nebo zlepší jeho jízdní schopnosti. Když ponecháme stranou úpravy mechanických částí vozu jako je motor, brzdy nebo třeba výfuk, je zde možnost zvýšit atraktivitu auta instalací některých tuningových prvků, které mají za úkol upoutat pozornost kolemjdoucích nebo pasažérů na první pohled. 

Jednou z takových efektivních vychytávek jsou speciální led projektory do auta, které se umístí na spodní část dveří a následně při jejich otevření promítají na zem barevné logo konkrétní automobilky. 

Instalace svítícího led logo projektoru je snadná 

Tento způsob tuningu je nenáročný a může ho provést úplně každý, protože k instalaci projektoru loga nejsou potřeba žádné odborné znalosti.

Stačí vědět, že je potřeba logo projektor nalepit na spodní část dveří auta s pomocí oboustranné samolepicí pásky a následně na práh automobilu opět s pomocí samolepicí pásky umístit magnet, který bude zajišťovat, že po zavření dveří se projektor do auta sám automaticky zhasne, aby šetřil energii v akumulátorech. 

Tuningový doplněk pro každý automobil 

Svítící logo do dveří je možné instalovat na vůz jakékoliv značky. Pokud jste tedy například milovníky aut značky Škoda, můžete si být jistí, že led logo projektor Škoda půjde bez problémů na vaše auto nainstalovat. 

Jediné, co je potřeba pro bezproblémový provoz logo projektoru do auta mít, je 3 kusy AAA baterií pro dva kusy logo projektoru do auta. Pokud si tedy budete přát mít projektorem vybavené všechny čtyři dveře auta, budete potřebovat 12 kusů AAA baterií do celkem 4 projektorů. 

Pro instalaci si stačí vyhradit pár minut volného času a v ten samý den večer se už můžete svítícím logem Škoda pochlubit před ostatními pasažéry. Tento způsob tuningu zatím není příliš rozšířený, takže si můžete být jistí, že s ním své okolí zaujmete. 

 

 


Petr Dvořáček

Petr Dvořáček

Petr Dvořáček je špičkový odborník na automobily a doplňky. Specializuje se na údržbu a servis, ale také na instalaci moderních doplňků a bezpečnostních prvků. Má více než desetiletou zkušenost s diagnostikou a opravou automobilů. Má silnou vášeň pro automobily a jeho cílem je pomoci ostatním najít to nejlepší řešení pro jejich potřeby.